Commissie Kerk in Actie Twijzel / Diaconie De Oerdracht: Commissie Kerk in Actie Twijzel / Diaconie De Oerdracht:

In de commissie "Kerk in actie Twijzel" hebben zitting:
Johannes Marinus (voorzitter).
Doetie Postma (notulist).
Andries Hiemstra, Froukje Schregardus, Minke van der Veen, Renate van der Molen.

Visie
-   Hulp bieden door gebed en geld, dichtbij en veraf, via Zending en Evangelisatie.

Doelen
    Gebed,
-   In elke vergadering wordt voorbede gedaan voor mensen in nood over de gehele wereld.
     De nieuwsbrief van Kerk in Actie wordt besproken.

Financieel
-   Geven van noodhulp bij rampen en oorlogen.
-   Incidentele giften geven aan goede doelen wereldwijd.

Evangelisatie
-   Voor Kerst en Pasen huis aan huis een ansichtkaart verspreiden met daarop
    een groet namens beide gemeenten en de data, plaatsen en tijden van de diensten.
-   Voor Pinksteren de Pinksterkrant huis aan huis verspreiden.
-   Meewerken aan speciale diensten.

Samenwerking binnen de ringen van voorheen de classis Buitenpost: Samenwerking binnen de ringen van voorheen de classis Buitenpost:

Binnen onze regio Bûwekleaster werken we samen met de commissies uit de andere kerken.
We komen tweemaal per jaar bij elkaar en houden ons actief bezig met de gezamenlijke projecten.