Foto's van kerkelijke aktiviteiten in 2011 Foto's van kerkelijke aktiviteiten in 2011

2011  kerst ( boom)

Ik zag je laatst bij de snijders staan.......

in de kerk kwamen er kaarsjes aan

De vogeltjes die na de dienst van 20 november meegegeven werden aan de ouders van de kinderen die het afgelopen geboren zijn

Zaterdag 8 oktober zijn we met een groepje gemeenteleden naar het Bijbels museum in Amsterdam geweest.
Hier was een interessante expositie over de naamgever van de Hervormde Kerk te Twijzel.

Daarna naar de Abdij van Egmond, waar we onder andere de kaarsenmakerij bezochten.
Tot besluit van deze mooie dag maakten we een strandwandeling in Bergen aan zee en genoten we van een een heerlijke maaltijd in het strandpaviljoen.

25 september start zondag wandeling met Tinie v.d. Wal

18 september Gospelgroep ‘The Joysingers’ Oentsjerk