Startweekend op 28 en 29 september Startweekend op 28 en 29 september

UITNODIGING VOOR HET STARTWEEKEND VAN  DE PKN KERKEN TWIJZEL

Zaterdag 28 september en zondag 29 september hebben we weer de start van het seizoen. Deze keer dus twee dagen.
Het thema is: EEN GOED VERHAAL

Het programma begint zaterdag om 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. We gaan gezellig met groepjes lopend, op de fiets of met de auto elk naar 1 van de 7 locaties in Twijzel en we blijven daar een uurtje.

Wanneer we weer terug zijn staat er een lekker diner voor u klaar.

De zondag is een vervolg op de zaterdag. Datgene wat wordt meegenomen op zaterdag naar De Oerdracht heeft een prominente plaats in de startviering van Zondag. Al met al is het een mooi programma voor jong en minder jong en is er na de zomer alle tijd om elkaar te ontmoeten, bij te praten en een goed verhaal te vertellen onder het genot van een koffie, thee en limonade.

Iedereen is welkom in “De Oerdracht” aan de Optwizel vanaf:
Zaterdag 16.00 uur Zondag 9.30 uur.