PKN
Hervormde en Gereformeerde kerk Twijzel
 
Foto's kerkelijke activiteiten SOW 2016 Foto's kerkelijke activiteiten SOW 2016
Gourmetten met de oudere jeugd op 11 december 2016

                       

                       

                       

                       

                       

Jeugddienst 30 oktober 2016

Startzondag 2016


Dienst in het simke Boskje 2016


Pasen 2016


Lopen als pelgrims naar Emmaus,

Wat boften we met het weer, die zaterdagmiddag met veel zon en weinig wind! Om half vier vertrokken we met z'n negenen vanaf de boerderij van Berend en Tiny voor onze 'pelgrimstocht' naar de loods van Emmaus bij Jistrum. We liepen over drie stukken van de Alde Harstewei, soms is dat een hazepaadje: niet te geloven dat dat vroeger de hoofdweg was tussen Leeuwarden en Groningen! 
Ondertussen is er tijd om bij te praten. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een pelgrimstocht, het gaat niet alleen om het reisdoel maar ook om de reis zelf. En het 'reisdoel' van de 40-dagentijd is Pasen.
We werden bij Emmaus hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Daar waren al enkele pelgrims die de fiets of auto hadden genomen. Voorzitter Van der Meulen vertelde over de erbarmelijke omstandigheden van de mensen die Emmaus helpt. Daarna konden we een kijkje nemen in de loods. 
Na een korte liturgie onder leiding van Jan Glas was het tijd voor soep en broodjes. De terugtocht ging langs de grote weg, de nieuwe hoofdweg tussen Leeuwarden en Groningen. We waren net voor donker terug bij de boerderij.

terug
 
 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.