PKN
Hervormde en Gereformeerde kerk Twijzel
 
Foto's kerkelijke activiteiten Gereformeerde kerk 2016 Foto's kerkelijke activiteiten Gereformeerde kerk 2016

27 november 2016 Eerste Advent.

De eerste kaars is aangestoken door kind van de zondag: Wietske.Het licht wordt meegenomen naar de kindernevendienst ruimte.ds Jan Glas met de creatieve verwerking een ster met een vredes duif

Margot de Greef werkt in Haïti  de opbrengst van de 1ste collecte was voor haar project. Voor de collecte gaf ze een presentatie over het werk dat daar namens de projectgroep verricht wordt.
Laatste zondag kerkelijk jaar 20 november 2016.Bloemstuk bij laatste zondag kerkelijk jaar.De waxinalichtjes worden rond het bloemstuk gezet.De vogeltjes die in de schaal worden gezet gedurende het jaar staan symbool voor de geboorte van een kind. Aan het eind van het kerkelijk jaar gaan de vogeltjes naar de ouders.Het bloemstuk met de waxinalichtjes.
De lege schaal, waar het komende jaar weer nieuwe vogeltjes in kunnen komen.SOW Tentdienst zondag 11 september 2016 m.m.v. gospelkoor Amfora uit Ureterp.
Foto's van de doop van Aurelia van der Meer op 23 juli 2016.
Afscheid van de oudste kinderen van de kindernevendienst op 3 juli.
Yfke Helmhout, Noah van Wieren, Johannes Kamstra en Melle Jelsma.Op 15 mei 2016 werd er afscheid genomen van 4 ambtsdragers. Er werd één ambtsdrager bevestigd. 


afscheid + bevestiging ambtsdragers


afscheid + bevestiging ambtsdragers


afscheid + bevestiging ambtsdragers

afscheid + bevestiging ambtsdragers 
terug
 
 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.