Bericht uit Rwanda Bericht uit Rwanda
Geliefde broers en zussen in Jezus Christus,

Het coronavirus wordt steeds erger. In deze moeilijke tijd leven we mee met de protestantse kerken in Nederland en speciaal in Friesland. We geloven dat onze almachtige God ons helpt om deze epidemie zo spoedig als mogelijk te boven te komen in Jezus naam, want Hij is het die ons zegt:

Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik ben je God. Ik zal je sterken, ik zal je helpen, je steunen met mijn onoverwinnelijke rechterhand. (Jesaja 41:10)

Mijn familie, mijn landgenoten en ik, bidden voor jullie en voor de hele wereld. Wees sterk en moedig omdat onze Heer ons niet loslaat.

Ds. Celestin Nsengimana
Presbyteriaanse Kerk Rwanda

Bemoedigende woorden van ds. Celestin uit Rwanda voor ons, hier in Fryslân. Hij spreekt over Gods trouw, en over dat wat wij als kerken kunnen doen. Net als bij ons zijn er vanwege het coronavirus geen kerkdiensten in Rwanda. Dat wat we doen als kerk is helaas maar heel weinig. Behalve dat we goed op elkaar proberen te letten, en mocht u zelf op één of andere manier contact willen hebben – maak contact, bel, mail, laat uw zorgen weten.

Door alle maatregelen missen we de ontmoeting, het samenkomen met elkaar in de kerk. Dat is jammer, want juist dat wil je in deze tijden het liefste – elkaar ontmoeten: amen bidden, samen zingen.

Toch houden we ook op zondagmorgen contact. Deze zondag – 22 maart kunt u weer luisteren naar onze uitzending op kerkdienstgemist.nl vanuit ‘De Oerdracht’.Als u live verbonden wilt zijn kunt u om 9.30u. luisteren, en anders kunt dat via de website natuurlijk ook op een later tijdstip terugluisteren.

Jan Glas